Kosmetiikka

Kosmetiikka­raaka-aine­valikoima

”Ydinosaamistamme on kosmetiikan valmistusprosessin ja valmistajien tarpeiden ymmärtäminen. Tunnemme trendit, raaka-aineet ja tuotetiedon. Sen avulla voimme tukea tuotekehitystä parhaalla mahdollisella tavalla.”

Pia Wikström
Tuoteryhmäpäällikkö

Ota yhteyttä ja kysy lisää: (09) 348 6900
pia.wikstrom@celego.fi


Laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet

Tänä päivänä kosmetiikan raaka-aineet tuotetaan luontoa säästäen uusiutuvista raaka-ainelähteistä ja huolehditaan niiden biohajoavuudesta myös elinkaaren lopussa. Valikoimassamme olevat tuotteet on tutkittu valmistajien toimesta, jotta Sinulla aina olisi saatavilla tehokkaat ja turvalliset raaka-aineet ihonhoito-, hygienia- ja hiustenhoitotuotteisiin.

Valikoimamme

Vaikuttavat aineet jokaisen ihon tarpeeseen, kuten aktiiviaineet vanhenevan ihon, kuivan ihon, herkän ihon ja rasvaisen ihon hoitoon sekä antiperspiranttiaineet. Valikoimassamme myös hiusten ja päänahan hoidossa tarvittavia raaka-aineita.
Saatavana myös luomulaatuisina ja COSMOS-sertifioituja uutteita ja destillaatteja kasveista, hedelmistä ja marjoista.
o/w ja w/o -emulgaattorit sekä gel-cream-polymeerit.
Muokkaavat lopputuotteen viskositeettia ja ihotuntumaa. Valmiiksi neutraloituja polymeerejä, joita on helppo käyttää myös huoneenlämmössä.
Anioniset, amfoteeriset, ionittomat ja kationiset pinta-aktiiviset aineet. Saatavana yksittäin pakattuina tai valmiina seoksina.