Elintarvike

Tuotteet elintarvikkeita varten

”Meidät tunnetaan hyvästä ja nopeasta palvelusta sekä monipuolisesta elintarvikkeiden raaka-aineiden tuotevalikoimasta. Meiltä löytyy melkein mitä vain.”

Nina Tuovinen
Tuoteryhmäpäällikkö

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 09 348 6900
nina.tuovinen@celego.fi


Laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet elintarvikkeisiin

Tuotevalikoimaamme kuuluu laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita sekä lisäaineita elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Toimitamme mm. värejä, aromeja, vitamiineja, hedelmä- ja marjatiivisteitä, pähkinöitä, sokereita, soseita ja säilöntäaineita.

Teemme päämiestemme ja asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja käytössämme on asiantuntijoita elintarviketeollisuuden eri sektoreilta. Olemme mukana Oiva-järjestelmässä. Lataa viimeisin Oiva-raporttimme tästä.

Valikoimamme

Meiltä löytyy laadukkaita elintarvikkeisiin tarkoitettuja luonnon aromeja ja muita aromeja. Toimittajamme valmistavat aromeja erilaisista lähtöaineista kuten luonnon uutteista tai fermentoimalla juustoja. Luontaiset aromit ovat vahvuutemme, koska toimittajamme valmistaa suurimman osan niissä käytetyissä uutteista itse – vastuullisesti ympäristön ja ihmiset huomioon ottaen.
Elintarvikevärit ovat meidän ykkösasiamme. Meiltä löytyy niin E-koodillisia luonnon värejä kuin värjääviä elintarvikkeita erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Osaamista löytyy toimittajamme vahvan osaamisen kautta. Meillä on valikoimassamme myös synteettiset väriaineet – osa niistä on myös varastotuotteinamme.
Meillä on valikoimissamme marja- ja hedelmätiivisteitä, soseita ja IQF -marjoja (pakasteita), joita toimitamme aina ensisijaisesti Eurooppalaista alkuperää käyttäen. Tuotteemme ovat aina laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja. Sedex -sertifiointi löytyy toimittajaltamme.
Toimittajamme pystyy sekoittamaan erilaisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja muita aktiiviaineita asiakkaiden toiveiden mukaan erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Jokainen resepti on tehty vain asiakkaan omaan käyttöön hänen omia tarpeitaan ja tuotanto-olosuhteitaan varten. Meiltä kannattaa kysyä tarjouksia myös yksittäisistäkin vitamiineista.
Lesitiinit toimitamme turvallisesti ja laadukkaasti erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Meiltä löytyy GMO-vapaat soijalesitiinit, auringonkukkalesitiinit, rypsilesitiini ja valikoimaamme kuuluu myös luomulesitiinit erilaisiin käyttökohteisiin. Näiden lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima muita emulgointiaineita kuten mono- ja diglyseridejä.
Sitruunahappo ja sitraatit toimitetaan nopeasti ja luotettavasti suoraan varastostamme.
Säilöntäaineissa olemme käyttäneet yli kymmenen vuotta saman toimittajan tuotteita – meillä on varastossa kaliumsorbaattia ja natriumbentsoaattia. Välitämme säilöntäaineet niiden alkuperäisissä pakkauksissaan läpinäkyvästi valmistajan tiedot nähden asiakkaidemme varastoon.
Meiltä löytyy makeutusaineita, pääasiassa sukraloosia pitkäaikaiselta yhteistyökumppaniltamme. Välitämme myös muita keinomakeuttajia ja myös luomusokeria Europasta. Teemme läheistä yhteistyötä fruktoositoimittajamme kanssa joka on kansainvälisestikin arvostettu yritys.
Meillä on erilaisia orgaanisia ja epäorgaanisia mineraaleja elintarvikkeiden rikastamiseen. Meiltä löytyy myös kalsiumia merilevästä ja magnesiumia merivedestä – kannattaa siis kysyä ja kertoa mitä tarvitsee.