Elintarvike

Tuotteet elintarvikkeita varten

”Meidät tunnetaan hyvästä ja nopeasta palvelusta sekä monipuolisesta elintarvikkeiden raaka-aineiden tuotevalikoimasta. Meiltä löytyy melkein mitä vain.”

Nina Tuovinen
Tuoteryhmäpäällikkö

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 09 348 6900
nina.tuovinen@celego.fi


Laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet elintarvikkeisiin

Tuotevalikoimaamme kuuluu laadukkaita ja puhtaita raaka-aineita sekä lisäaineita elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Toimitamme mm. värejä, aromeja, vitamiineja, hedelmä- ja marjatiivisteitä, pähkinöitä, sokereita, soseita ja säilöntäaineita.

Teemme päämiestemme ja asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja käytössämme on asiantuntijoita elintarviketeollisuuden eri sektoreilta. Olemme mukana Oiva-järjestelmässä. Lataa viimeisin Oiva-raporttimme tästä.

Valikoimamme

Meiltä löytyy laadukkaita elintarvikkeisiin tarkoitettuja luonnon- ja muita aromeja. Toimittajamme valmistavat aromeja erilaisista lähtöaineista kuten luonnon uutteista tai esimerkiksi fermentoimalla juustoja. Luontaiset aromit ovat vahvuutemme – toimittajamme valmistaa suurimman osan niissä käytetyissä uutteista itse, vastuullisesti ympäristön ja ihmiset huomioon ottaen.
Elintarvikevärit ovat ykkösasiamme. Toimitamme niin E-koodillisia luonnon värejä kuin värjääviä elintarvikkeita teollisuuden eri tarpeisiin. Valikoimassamme on myös synteettisiä väriaineita, osa niistä myös varastotuotteina.
Meillä on valikoimissamme marja- ja hedelmätiivisteitä, soseita ja IQF -marjoja (pakasteita), ensisijaisesti Eurooppalaista alkuperää. Tuotteemme ovat aina laadukkaita ja vastuullisesti valmistettuja. Toimittajamme on SEDEX – jäsen.
Toimittajamme pystyy sekoittamaan erilaisia vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja ja muita aktiiviaineita asiakkaiden toiveiden mukaan erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Jokainen resepti on tehty asiakkaan omia tarpeita ja tuotanto-olosuhteita varten. Meiltä kannattaa kysyä tarjouksia myös yksittäisistä vitamiineista.
Toimitamme lesitiinejä erilaisiin teollisuuden tarpeisiin. Valikoimaamme kuuluvat GMO-vapaat soijalesitiinit, auringonkukkalesitiinit, rypsilesitiini ja luomulesitiinit. Lisäksi meiltä löytyy runsaasti muita emulgointiaineita, kuten mono- ja diglyseridejä.
Sitruunahappo ja sitraatit toimitetaan suoraan varastostamme.
Olemme markkinoineet saman säilöntäainetoimittajan tuotteita yli kymmenen vuoden ajan. Varastostamme löytyy kaliumsorbaattia ja natriumbentsoaattia.
Valikoimassamme on paljon erilaisia makeutusaineita, mm. sukraloosia, fruktoosia, aspartaamia ja steviaa pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneilta. Meiltä löytyy myös laaja valikoima erilaisia luomusokereita ja siirappeja.
Tarjoamme erilaisia orgaanisia ja epäorgaanisia mineraaleja elintarvikkeiden rikastamiseen. Välitämme myös kalsiumia merilevästä ja magnesiumia merivedestä erotettuna. Kannattaa kysyä ja kertoa tarkemmin käyttökohteesta, autamme sopivan tuotteen valinnassa.