Pesuaineet

Pesuaineet

”Meiltä saat kaikki tarvittavat raaka-aineet laadukkaan, turvallisen ja modernin pesuaineen valmistukseen.”

Mika Vaittinen
Tuoteryhmäpäällikkö

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 09 348 6900
mika.vaittinen@celego.fi


Puhdas pinta tuo luksusta arkeen

Valikoimassamme on kaikki tarvittavat raaka-aineet laadukkaan, turvallisen ja modernin pesuaineen valmistukseen. Asiantuntemuksellamme autamme mielellämme asiakkaitamme formuloinnissa, raaka-ainevalinnoissa ja annostussuosituksissa!

Valikoimamme

Bentseenisulfonihapot soveltuvat erityisesti kovien pintojen pesuun.

Fosforihappoesterit antavat pesutehon lisäksi korroosionsuojaa ja antistaattisia ominaisuuksia.

Kaikkein yleisin ja kustannustehokkain pesevä tensidi shampoihin ja suihkusaippuoihin. Käytetään yleisesti myös käsitiskiaineissa ja muissa vaahtoavissa pesuaineissa.

Sarkosinaatit antavat pesuaineelle erittäin stabiilin ja hienon vaahdon. Lisäksi näillä tuotteilla on ruosteenesto- ja antistaattisia ominaisuuksia.

Natriumlauryyli sulfoasetaatti on hyvin mieto tensidi joka antaa erittäin tiheän ja kestävän ”luksusvaahdon” tuotteelle

Anionisia tensidejä jotka soveltuvat sekä kovien pintojen pesuun että suihkusaippuoihin. Tähän ryhmään kuuluu myös erittäin tehokas kostuttaja DOSS (Dioktyylisulfosukkinaatti)

Sokeritensidit ovat 100% uusiutuvista raaka-aineista valmistettuja, tehokkaita, alkalistabiileja tensidejä.

Tehokkaiden pesuaineiden runko.

Markkinoiden tehokkaimmat hydrotroopit! Nämä tensidit soveltuvat sekä erittäin alkalisiin pesuaineisiin että happamiin pesuaineisiin.

Vaahtoavia, stabiileja tensidejä, jotka soveltuvat sekä happamiin että alkalisiin pesuaineisiin. Aminoksidit ovat myös stabiileja hypokloriitti- ja vetyperoksidipesuaineissa.

Amfoteerisiä, vaahtoavia tensidejä, jotka soveltuvat sekä teollisuusapplikaatioihin että henkilökohtaisiin hygieniatuotteisiin.

Esterikvatit (kvaternääriset ammoniumsulfaatit) käytetään mm. pyykinpesun huuhteluaineissa.

Fosfonaattivalikoimastamme löytyvät mm. PBTC, HEDP, ATMP, HEMPA, EDTMP, DTPMP ja HDTMP. Fosfonaatit ovat erittäin tehokkaita kompleksointi- ja dispergointiaineita. Ne suojaavat myös korroosiolta ja ovat erittäin stabiileja.

Iminodisukkiinihappo (Baypure CX™) on uuden sukupolven tehokas kompleksointiaine, joka on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteisiin kompleksointiaineisiin.

CMI on tehokas, luonnollinen vaihtoehto perinteisiin kompleksointiaineisiin.

Fosfonaattivalikoimastamme löytyvät mm. PBTC, HEDP, ATMP, HEMPA, EDTMP, DTPMP ja HDTMP. Fosfonaatit ovat erittäin tehokkaita kompleksointi- ja dispergointiaineita. Ne suojaavat myös korroosiolta ja ovat erittäin stabiileja.

Polyaspargiinihappo (Baypure DS™) on uuden sukupolven tehokas dispergointiaine. Baypure DS™ on biohajoava luontoystävällinen polymeeri.

Laajasta valikoimastamme emulgaattori valitaan emulgoitavan öljyn tai liuottimen mukaan.

Glytech™ soveltuu mm. elintarvike- ja meijeriteollisuuden pesuaineisiin ja tehoaa erinomaisesti saippua- tai mineraalikerrostumiin. Kalsiumkarbonaattiin ja rautaoksideihin glykolihappo tehoaa nopeammin kuin esimerkiksi fosforihappo. Glytech™ soveltuu myös melamiinihartsien valmistukseen ja fenolihartsiprosessiin.

Elintarvikelaatuinen sitruunahappo anhydraatti on käyttöystävällisessä granulaattimuodossa.

Soveltuu esimerkiksi saippuan valmistukseen.

Tästä ryhmästä löytyvät markkinoiden tehokkaimmat hydrotroopit. Nämä tensidit soveltuvat sekä erittäin alkalisiin pesuaineisiin että happamiin pesuaineisiin.

Sulfonaatit nostavat mm. sameutumispistettä ja parantavat näin ionittomien tensidien liukenemista esimerkiksi alkalisissa liuoksissa. Valikoimastamme löytyy natriumkumeenisulfonaatti, natrium/kaliumkumeenisulfonaatti, natriumksyleenisulfonaatti sekä natriumtolueenisulfonaatti.
Laajasta hajustevalikoimastamme löytyvät sopivat hajusteet niin teollisiin pesuaineisiin kuin hygieniatuotteisiin. Erikoisuutena meillä on tarjota aktiivihajusteita, jotka neutraloivat epämiellyttävät hajut.

Appelsiiniterpeeni (d-limoneeni) on erittäin tehokas luonnollinen ja biohajoava liuotin. Terpeeni liuottaa vaikeatkin liat ja antaa tuotteelle kevyen sitrustuoksun.

Biohajoava biosidi sopii hyvin kovien pintojen desinfiointiin.

Novotec ™ antaa hydrofiilisen proteiinikerroksen estäen näin lian tarttumista pintaan.

Valikoimastamme löytyy sekä öljyliukoisia että vesiliukoisia väriaineita. Lisäksi meillä on fluorisoivia värejä antamaan erityistä kirkkautta tuotteille.