KWC –värijärjestelmä kynttilöiden läpi- ja pintavärjäykseen

KWC-värijärjestelmän avulla voi noin kymmentä perusväriä käyttämällä aikaansaada 2211 värisävyä! Tämä mahdollistaa kustannustehokkaan värien varastoimisen. Värien annostukset ovat hyvin pieniä, joten käyttämällä KWC värijärjestelmää, säästät myös tuotantokustannuksissa. Värien käsittely on myös siistiä ja helppoa niiden pastillimaisen olomuodon ansiosta.


KWC-värijärestelmä sisältää seuraavat komponentit:


1) KWC-värikatalogi
KWC värikatalogi sisältää 2211 värisävyä, jotka aikaansaadaan sekoittamalla vain 1, 2 tai 3 perusväriä keskenään KWC-ohjelmiston laskeman reseptin perusteella.

 

2) KWC–ohjelmisto

KWC-ohjelmisto toimii apuna värikatalogin koodattujen värisävyjen reseptien laskemiseksi. Syöttämällä ohjelmistoon halutun värisävyn koodi, käytettävä massamäärä sekä värjäystekniikka, tietokone laskee reseptin. Niin helppoa!

 

Ohjelmisto on saatavana cd:nä tai tiedostona suoraan internetistä. Kysy lisää!

 

3) KWC – perusvärit

KWC perusvärejä käyttämällä varmistetaan reseptien toimivuus ja oikean värisävyn saavuttaminen. Käytössä on sekä pintavärit että läpivärit.


Huomio! Huolimatta KWC-järjestelmän käytön helppoudesta, suosittelemme aina ennen järjestelmän käyttöönottoa yrityksemme tarjoamaa käyttöönopastusta.


Suosittelemme myös palotestien tekemistä aina uuden tuotteen kehittämisen yhteydessä!Takaisin


Ota yhteyttä!


Lisätietoja antaa: Krista Wallasvaara
Puhelin: (09) 348 6900
Sposti: etunimi.sukunimi@celego.fi


Halutessasi, voit myös täyttää yhteydenottopyynnön tästä.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä